Virkad förvaringskorg

Nu har jag virkat en mindre korg, den tog betydligt kortare tid att göra klart (till skillnad från den stora korgen som var min första i mattrasor)! Det är skoj när det går fort med en virkning efter man jobbat med något som tagit jämförelsevis lång tid. Nu står den och gör nytta i badrummet med lite olika badrumsartiklar i! Jag ska göra ett par till korgar, är också sugen på att göra en matta eller kanske sittkudde. Bara jag kan få tag på mera mattrasor, annars får jag väl sitta och klippa till mina egna trasor!? Ja time will tell vad det blir.

Annonser
Det här inlägget postades i Gjort för hand. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Virkad förvaringskorg

 1. anita axelsson skriver:

  Den kommer att bli fin-fin i badrummet!!

 2. Emma Axelsson skriver:

  Yes det blev faktiskt bra måste jag säga 🙂

 3. gittilou skriver:

  det är ju så roligt att virka såna just för att det går undan! och så blir man beroende. klipp egna trasor av gamla örngott och lakan du tigger från dina nära å kära! jag har rensat mammas, mormors och pappas skåp. det går undan att göra remsorna eftersom det bara är att dra längs trådrätan eller vad tusan det heter. haha.

  • Emma Axelsson skriver:

   haha trådrätan, det var ett skoj ord 🙂 Ja fasen det är ballt när man bara vips och hallå här har vi en korg liksom. Jag hittade ett gamalt stycke tyg jag klippte i tu, som du sa, det tog ju inte så lång tid ! Ballt att återvinna sina egna grejor!

 4. hejmoderjord skriver:

  hej Emma!
  Frida från soc.psyk här! åh jag blir glad av din blogg. kan du inte visa stegvis hur du virkar dina fina korgar. har precis börjat virka och är sämst på beskrivningar men vore superfint om du kunde visa bilder och skriva lite om hur du gör 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s