Kaffibröd

Ah nu har jag försökt att göra en sockerkaka, igen, denna gången blev kakan helt ok. Den sjönk lite där i mitten. Men annars smakade den som sockerkakor bör. Ni förstår, den sjönk fullständigt första gången (men ätbar var den!), sedan läste jag mig till att man ska röra ner mjölet, nej vända ner mjölet, försiktigt, annars så skulle det bli knas. Det gjorde tricket tror jag faktiskt kära läsare! Hög och fin som sig bör blev kakan när elvispen fick stå sitt kast. Undra om det är tredje gången gillt som gäller för ett fulländat resultat?

Annonser
Det här inlägget postades i Smick smack. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Kaffibröd

  1. Elin skriver:

    bra jobbat axelsson 🙂 ser delikat ut.

  2. Emma Axelsson skriver:

    åh tack karlsson 😉

  3. Bra där! Tror att den blir nästintill perfekt tredje gången.*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s