Gårdagens bravader

Igår for jag Martin och Bobo till vår hembyggd och stugan, jag hängde ut med Elin och Johanna på förmiddagen. Vi gick på loppis tillsammans, samtliga fyndade lite av det ena och det andra. Mina inköp kommer i ett annat inlägg, jag har inte hunnit med att fota dem än. De är ena fina och humoristiska töser de där Elin & Johanna minsann! Himla skoj att det var bloggeriet som liksom ”förde oss samman” eftersom det visat sig att vi har en massa gemensamt.Efter vår träff blev den en visit hos mamma lite spontant, hon och Sigge var passande nog hemma. Sedan kom Martin och Bobo och slöt upp. 

Det märks att Sigge växt till sig lite sedan sist vi träffade honom, viktmässigt alltså. Annars är han lika valpsprallig som vanligt, Sigge liksom bombarderar med pussar framförallt på Martin. Haha, det ser himla skoj ut! Bobo tycker då rakt inte om när Sigge slickar mot hans ansikte, då vänder Bobo huvudet åt motsatt håll. Annars går det bra att ha dem tillsammas, Bobo visar då och då att han är chefen (men inte på ett våldsamt sätt vi har alltid uppsikt över dem), men det är ju så det funkar hundar emellan.

Annonser
Det här inlägget postades i Samkväm. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Gårdagens bravader

  1. gittilou skriver:

    ja så himla fränt vilka fina vänner man kan få genom bloggeriet! vi har verkligen massor gemensamt och det är så gött att umgås med er! ❤ och ja, visa dina awesome fynd sen!

    ps. vad fint att sigge och bobo funkar så bra ihop, kan det bli bättre?!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s